Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Nieuwe versie manuscript verzonden

Vanmiddag heb ik de nieuwe versie van het manuscript verzonden. Weer een stap verder! Dat betekent ook dat ik nu weer moet afwachten wat de reactie zal zijn. Blijft toch weer spannend.

Ik kijk er naar uit om het helemaal af te kunnen ronden. Deze herschrijving kostte me veel energie. Het was niet alleen stevig werken om de tekst echt fundamenteel te verbeteren, maar ook een worsteling om het vol te houden. Ik had juist gisterenavond met Jannie besproken dat het (hoog) tijd wordt om weer eens bij de huisarts langs te gaan. Dat hoop ik morgen te doen. De moeheid beheerst bijna de hele dag en het gedoe in mijn hoofd wordt zorgelijk.

Ik ben wel heel blij dat ik nu zover ben met het onderzoek. Het doorzetten om dit te bereiken vraagt veel en daarom betekent elke stap ook dat ik dichter bij het moment kom dat ik het kan loslaten. Daar kijk ik naar uit.

Volgende week is in Amersfoort de presentatie van het nieuwe boek van Gerrit Immink. Dat gaat over de theorie en de praktijk van de prediking. Ik hoop daar naartoe te gaan. Het belooft een mooie bijeenkomst te worden.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht