Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Wachten valt niet mee

Het manuscript is wel officieel ingeleverd, maar er is nog geen leescommissie benoemd. Het college van promotoren moet daar goedkeuring voor geven. Dat kost, zo blijkt, wel even wat tijd. Dat betekent dus dat ik moet wachten op het vervolg. En wachten is eerlijk gezegd niet mijn sterkste kant…

De achterliggende weken waren, los van het wachten, ook niet makkelijk. De depressieve problemen die sinds de zomer weer zijn toegenomen, kregen doordat ik niets meer had om me gericht mee bezig te houden extra invloed op de dagelijkse gang van zaken. Om daar beter tegenop te kunnen, ben ik me toch weer een beetje aan het oriënteren op wat dingen om uit te gaan zoeken.

Momenteel heb ik last van griep, dus veel komt er van dat oriënteren niet terecht. Hopelijk knapt dat weer snel een beetje op.

Zodra ik meer weet over de leescommissie, hoop ik dat hier weer te melden.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht